Влади Ампов израства в Норвегия и има прекрасно детство. Често е

...
Влади Ампов израства в Норвегия и има прекрасно детство. Често е
Коментари Харесай

Графа: Пожелавам на всеки творец да се радва на такова дълголетие в музиката

Влади Ампов израства в Норвегия и има прелестно детство. Често е сменял учебните заведения, само че това по-скоро го регистрира като плюс, тъй като е срещал доста нови хора. Занимава се с музика от дребен, посещава уроци по пиано, а на 10 записва първата си ария. Макар да е дете на музиканти, неговият татко не е желал синът му да поема по пътя на музиката.

На въпроса: „ Защо? “ , Графа дава отговор:  „ Не знам в действителност каква е била повода. Може би, тъй като самата специалност не е доста лесна. Тя наподобява доста блестяща в профил, само че в действителност крие доста опасности - да се объркаш, да залитнеш нанякъде, общо взето да се превърнеш в нещо, което не е доста хубаво като персона. Има такива рискове. “  

Въпреки всичко любовта му към музиката надвива и го трансформира в един от най-успешните български реализатори, които не са изгубили актуалността си до през днешния ден.

Това му вдъхва и куража да направи най-голямата крачка в кариерата си, а точно - огромен концерт на стадион „ Васил Лески “ в края на месеца. Ето какво показа за него:

„ Този концерт, с изключение на, че е мой личен миг, е и задача, тъй като 5 лв. от всеки билет ще отидат за подкрепяне на гениите на фондация „ Димитър Бербатов “. Там има доста надарени деца, които се занимават с музика, с просвета, със спорт. И в действителност желая този концерт да бъде нещо като добър образец и вяра за това, че децата, които в този момент стартират да се занимават с музика, да стартират да свирят на някакви принадлежности или да пеят, да не се отхвърлят, тъй като няма значение в какъв жанр работиш, стига да искащ да се случат нещата.  Рано или късно в случай че си доста прецизен, работещ, предан - ще успееш. Да, звучи малко като захаросани думи, обаче е по този начин. И този концерт ще бъде едно доказателство, с изключение на всичко, което сме подготвили като мащабност на шоуто, най-важното си остава музиката. “

Разказа още за първите стъпки, за освиркванията, за смелостта и усърдието. Ако желаете да разберете по какъв начин след толкоз години на сцена към момента съумява да вълнува и да намира ентусиазъм, гледайте новия епизод на The Voice Cast. Говори намерено за провокациите, с които го е срещнал животът, за работата му като продуцент, както и за бащинството.

Като родител на две деца, той разкри и част от терзанията си и заплахите, които крие модерното време. За идния концерт, новите генерации музиканти, за обществените мрежи и още любопитни неща - изслушайте целия епизод.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР